Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

OCTAsupport® 8 in 1

Multifunctioneel voor thuis en onderweg

Het meest veelzijdige OCTAsupport kussen  1. Ondersteunt uw nek, onderrug, knieën, benen of enkels

  2. Compact formaat 44cm x diameter 15cm

  3. Stoffen handgreep voor hygiënische verplaatsing

  4. Incl. afneembare, elastische bevestigingsriem

  5. Ook handig op reis, bij yoga & zwangerschap
Status: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Slechts:  24,95
Octasupport

Productomschrijving

Bekijk hier het fragment van Manons Keuze in de uitzending van Business Class op 29 december

Alle OCTAsupport® producten vormen zich perfect naar de natuurlijke rondingen van uw lichaam, verminderen spanning en pijnpunten, ventileren fantastisch (8x beter) en hebben een afneembare, hypoallergene en op 30°C wasbare zachte hoes.

Voor thuis, op reis, op kantoor, tijdens yoga of zwangerschap. OCTAsupport® biedt eersteklas comfort 24/7.

Pluspunten van OCTAsupport lichaamsondersteunende kussens:

Uniek 3-laags systeem – de kern wordt gevormd door de speciale, gepatenteerde OCTAspring® veren, daaromheen een schuimlaag Ecocell® voor ergonomische houdingcorrectie en een buitenste foamlaag die spierspanning en eventuele (lichaams)stress absorbeert. Omhult door een hoes van heerlijk zachte hi-tech neotech stof.

Ademt en ventileert 8x beter dan conventionele lichaamsondersteunende kussens. Lichaamswarmte en –vocht worden optimaal afgevoerd. Houdt zowel u als het kussen fris en geeft een comfortabel koel gevoel.

8x betere verlichting op drukpunten wat lichaam en spieren ontspant en een betere bloeddoorstroming verzorgt.

Uitermate duurzaam – door het gebruik van ultrafijne, hypoallergene vezels behouden de kussens hun flexibiliteit zelfs na langdurig gebruik. Dankzij hun unieke ontwerp behouden ze hun vorm en hoeven ze niet opgeschud te worden.

Lichtgewicht & vriendelijk voor onze planeet – bij de productie wordt 50% minder materiaal gebruikt waardoor de kussens 30% lichter in gewicht zijn vergeleken met vergelijkbare producten. Bij de productie is er ook nauwelijks sprake van restafval en OCTAsupport lichaamskussens zijn 100% recyclebaar!

 

Wetenswaardigheid!

Het bedrijf OCTAsmart heeft samen met vliegtuigproducent Airbus de ‘OCTAspring® aerospace technology’ ontwikkeld. Hun missie was simpel: het ontwikkelen van de meest comfortabele, ondersteunende en ergonomische vliegtuigstoel ooit. Dat is gelukt dankzij de uitvinding van OCTAspring® veren, gemaakt van schuimmateriaal in een typische 8-hoekige honingraatvorm (octa betekent 8 in het Latijn). Ze ondersteunen het lichaam ergonomisch waar nodig en ontspannen het waar wenselijk. Ze geven een bewezen 8x betere drukpuntverlichting en ventilatie én ze zijn 50% lichter. Een vliegtuig dat 1 jaar lang operationeel is met deze technologie in zijn stoelen aan boord verlaagt zijn CO2 emissie met wel 46 ton! Een stuk vriendelijker voor het milieu dus!

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads