Huggle Hoodie

Twee naar keuze

Een trui om in weg te duiken – de hele winter te gebruiken!  1. One-size: één maat, past altijd en dat is een feit

  2. Stof die optimaal warmte vasthoudt ook al is het koud

  3. Compleet met capuchon, een heerlijke warmtebron

  4. Heerlijk warm tot over je oren en een slimme zak van voren

  5. Voor jong & oud, ‘n Huggle Hoodie is goud!

  6. U hoeft niet meer te bedenken wat u uzelf en ‘n ander zult schenken!


Status Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

* Verplichte velden

 59,95  39,95
Huggle Hoodie

Productomschrijving

Bekijk hier het fragment van Manons keuze met Huggle Hoodie in Business Class!

Bent u het met mij eens? Thuis is pas écht lekker thuis als je er warmpjes bij zit. Daarvoor moét u gewoon deze Huggle Hoodie hebben. Iedereen kent dat gevoel: zo’n trui die je gewoon nooit meer uit wilt trekken, een trui om in te wonen! Nou dit is ’m! De Huggle Hoodie is een prettig en ruim vallend sweatshirt om in weg te duiken. Leg uw hand op de stof en u voelt het warm worden al na een paar tellen. Dat is wat dit sweatshirt doet: het houdt de warmte vast dus houdt u helemaal warm. En de stof voelt fluweelzacht aan.

Hij heeft een capuchon. Dus u zit ook nooit meer met een koude nek of schouders. Dit is écht een trui om in te schuilen. Ook handig als u de verwarming een graadje lager wilt zetten om energie te sparen. Met deze Huggle Hoody zit u er warmpjes bij.

Hij is aan beide kanten te dragen als je het waslabel voorzichtig verwijdert: een kleurige fleece-kant en een witte pluche-kant. Voorop de fleecekant zit een grote zak om je handen heerlijk warm te houden. Of voor alles wat u graag bij de hand wilt hebben, voor de telefoon bijvoorbeeld. Dan hoeft u niet meer op te staan als u een keer lekker zit.

Verkrijgbaar in rood en blauw
Deze musthave voor het winterseizoen 2019-2020  is verkrijgbaar in warm rood en koningsblauw. Kies uw combinatie: rood-blauw of rood-rood of blauw-blauw. Super leuk om er eentje cadeau te geven!

Een trui die u nooit meer uit wilt doen! Altijd knuffelzacht. Er gaat niets boven het luxueuze gevoel, de warmte en het comfort van Huggle Hoodie.

Inhoud pakket

Specificaties