Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

Walk Plus wandelband

Compacte wandelband voor thuis

Wandel in huis wanneer u wilt  1. Met afstandsbediening & LED info

  2. Wandeltempo naar wens in te stellen

  3. Veilig en geschikt voor iedereen

  4. Compact en hanteerbaarStatus: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Slechts:  235,00

Productomschrijving

Met een wandelband als deze blijft u in beweging en maakt u, weer of geen weer, een dagelijkse wandeling gewoon thuis.
Specialisten adviseren om 10.000 stappen per dag te zetten. Maar voor veel mensen is dat ontzettend veel! De Walk Plus wandelband maakt het bereiken van zo’n doel veel makkelijker! Zo prettig, goed voor uw conditie en welzijn, wanneer u wilt en hoe lang u wilt, in het comfort van uw eigen huis.

De Walk Plus wandelband is makkelijk te bedienen, veilig, hanteerbaar door zijn compacte formaat en makkelijk weg te bergen door zijn inklapbare steun en zwenkwieltjes aan de voorzijde.

Eenvoudige bediening
Met de afstandsbediening kunt u de wandelband aan- en uitzetten en de snelheid geleidelijk aanpassen, tussen 0,8 en 6 km / u, met intervallen van 0,5 km per/uur. U kunt hem ook handmatig bedienen met het display op de voorzijde van de wandelband.

Ook kunt u uw verrichtingen volgen op het LED-paneel, zoals het aantal stappen, snelheid, de afgelegde afstand en het aantal verbrande calorieën.

Veilig
De wandelband is voorzien van een veilige stang die houvast biedt tijdens het wandelen, en voor op- en afstappen. Ook is hieraan een noodstopsysteem verbonden, met een  magnetische sleutel en een rode clip die u aan uw kleding kunt bevestigen als u op de band gaat wandelen. Als de rode veiligheidsknop wordt losgetrokken, stopt de wandelband onmiddellijk.

Hanteerbaar & Verplaatsbaar
De Walk Plus wandelband is 11 cm dik, 53 cm breed en 1,33 m lang en weegt ca. 30 kilo. Door het compacte formaat en de inklapbare steun, is hij na gebruik gemakkelijk op te bergen. Door de 2 zwenkwielen aan de voorkant kunt u hem gemakkelijke verplaatsen. Zo past de wandelband perfect onder een bed, achter een bank of in een kast en is hij dus niet, zoals zoveel andere zware loopbanden een sta in de weg!

Bent u klaar na een wandeling? Dan reinigt u het apparaat simpel met een vochtige doek.

Deze wandelband is dus door iedereen te gebruiken, voor jong en oud.

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads