Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

VitalMaxx trilplaat Wayflex Gold

30 trillingsniveaus & 3 trainingsprogramma's

Compacte trilplaat voor kracht- en cardiotraining  1. Incl. 2 trainingsbanden voor de arm-, schouder-, en rugspieren

  2. Cardiotraining, planks, sit-ups, been- en armoefeningen

  3. Geschikt voor alle trainingsniveaus en leeftijden

  4. LED-display met weergave van trillingsniveau en tijd

  5. Incl. afstandsbediening

  6. Incl. poster met voorbeeldoefeningen

Status: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Slechts:  199,00
Vitalmaxx

Productomschrijving

Trilplaat voor het trainen van spierkracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, coördinatie, stabiliteit en balans
VitalMaxx Vibrationstrainer Wayflex Gold is een compacte fitness trilplaat die een complete body workout mogelijk maakt. Deze trilplaat is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters van iedere leeftijd.

Oefeningen op de trilplaat
Met de trilplaat kunt u naast een cardiotraining, ook diverse spierversterkende oefeningen doen. Denk hiervoor aan squats, buikspieroefeningen, push ups, tricep dips, planks en lunges. Inspiratie hiervoor vindt u op de meegeleverde poster waarop de oefeningen worden gedemonstreerd.

Deze VitalMaxx trilplaat is ook te gebruiken als aerobic step, zonder de trilfunctie. Zet hiervoor de trilmodus uit, en gebruik de weerstandsbanden voor een spierversterkende training voor het bovenlichaam.

Voor een cardio workout zet u de trilfunctie aan en kiest u voor lopen, joggen of hardlopen. Voor iedere loopvorm plaatst u uw voeten een beetje verder uit elkaar. In zeer korte tijd draagt de trilplaat bij aan de versteviging van uw huid; strakkere armen, slankere taille, stevigere billen en gevormde benen, schouders en rug. Daarnaast heeft het een positieve invloed op uw bloedcirculatie. 

Inclusief afstandsbediening
Bij de Vitalmaxx trilplaat wordt een afstandsbediening geleverd zodat u eenvoudig de intensiteit of het programma kunt wijzigen tijdens uw training. Met de knoppen op uw afstandsbediening kunt u een vooraf geïnstalleerd programma (keuze uit 3 variaties) of een handmatig programma instellen, de timer instellen en de intensiteit van de trillingen aanpassen op een schaal van 1 tot 30.

Door te trainen met de VitalMaxx trilplaat kunt u niet alleen uw gezondheid op spierniveau en uithoudingsvermogen verbeteren, maar het verhoogt ook het metabolisme dat bijdraagt aan een goede spijsvertering en gewichtsverlies.

 

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads