Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

Molino Garden Heater

3-in-1 elektrische buitenverwarmer

Unieke combinatie van warmte, verlichting en muziek  1. Heerlijke warmte, elektrisch, veilig en stil

  2. Sfeervolle verlichting: 3 kleuren, kaarslicht, vast of bewegend

  3. Muzikale omlijsting: uw favoriete muziek via de bluetoothspeaker

  4. Veilig: verzwaarde RVS basis met kantelbeveiliging

  5. Makkelijk: inclusief afstandsbediening

  6. Kortom: dé sfeermaker op terras, patio, veranda, balkon etc.!Status: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Slechts:  199,00
Molino Garden

Productomschrijving

Bekijk hier het fragment van Manons Keuze in Business Class op zondag 13 september.

We hebben een prachtige zomer gehad en inmiddels doet de herfst zijn intrede. De dagen worden korter en kouder en soms dan, zoals komende week overdag, weer een opleving met veel zon. Om toch zoveel mogelijk buiten te kunnen blijven genieten heb ik deze oplossing gevonden: de Molino Garden Heater. Het is een 3-in-1 elektrische verwarmer die muziek, verlichting en verwarming combineert in één stijlvolle unit.

Het 1500W krachtige halogeen verwarmingselement omhult u met comfortabele warmte. Terwijl u van het buitenzijn geniet kunt u uw favoriete muziek afspelen via de ingebouwde bluetoothspeaker. En met de afstandsbediening bepaalt u de sfeer verder. Van kaarslicht tot en met ledverlichting die in 4 kleuren met de muziek mee kan deinen. Maar u kunt het licht ook heel sfeervol van de ene in de andere kleuren laten overgaan.

Gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik
De Molino Garden Heater is niet zwaar om te verplaatsen, hij functioneert fluisterstil, is onderhoudsvrij én veilig in gebruik. En met de afstandsbediening kunt u licht, geluid en kleuren makkelijk bedienen zonder dat u hoeft op te staan.

Het halogeen verwarmingselement wordt omhuld door een beschermende, cool touch, roestvrij en zwart gekleurd gaaswerk. De basis van de heater is gemaakt van roestvrijstaal en aluminium en verzwaard uitgevoerd, waardoor hij ‘als een huis’ staat. Hij is ook nog eens voorzien van een kantelbeveiliging. Tot slot, u kunt ook uw tuin blijven sproeien, want daartegen is de Molino Garden Heater ook bestand!

De Molino Garden Heater is een echte aanwinst voor al die momenten dat u héérlijk warm buíten wilt blijven genieten!

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads