Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

Invictus One

Tijdelijk 2de Invictus One met 50% korting!

Incl. stijlvol laad-/opbergstation  1. 90W motor voor extreem grote zuigkracht!

  2. Stil & lichtgewicht (500 gram)

  3. Draadloos & zakloos

  4. Opbergen & opladen in stijlvol laadstation

  5. Compleet met borstelopzet- & spleetmondstuk

  6. Vuilreservoir met 1 druk op een knop leegStatus Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

* Verplichte velden

Slechts:  119,00
Invictus One

Productomschrijving

Bekijk hier het fragment van de Invictus One in Business Class van zondag 28 juni.

Unieke aanbieding: 2de Invictus One met 50% korting!
Alleen bij Manonskeuze.nl profiteert u van extra voordeel op de Invictus One. Bestelt u een tweede mee (in een kleur naar keuze), dan ontvangt u 50% korting! Deze aanbieding verschijnt in beeld zodra u de eerste Invictus One in de door u gewenste kleur bestelt.

Invictus One is de ideale, lichtgewicht en stijlvolle handstofzuiger voor het snelle werk, voor al die plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn voor uw normale stofzuiger en waarvoor u anders een opstapje of keukentrap nodig zou hebben.

Met de Invictus One kunt u manoeuvreren, draaien en roteren, tussenin, rondom, boven, onder en achter elk object en onder elk meubelstuk of apparaat. Gebruik hem in de keuken na het ontbijt, in de kinderkamers, badkamer en de woonkamer. En denk ook aan huisdieren, de schuur en de garage. Kortom, de Invictus One is overal in en om het huis te gebruiken. Maar ook bijvoorbeeld in de auto, tweede huis, tent, caravan en boot!

Uitgerust met HEPA-filter & BLDC motor
Invictus One heeft een tweetraps HEPA-gecertificeerd en roestvrijstalen filtersysteem om vuil en stof te verwijderen voor een schonere lucht in huis en een 90W BLDC motor voor grote zuigkracht en een lange levensduur.

OPTIE 3-delige accessoireset
U maakt de Invictus One compleet met de 2-in-1 borstel voor stoffering en tapijt en kwetsbare interieurzaken als meubels, planten, computer toetsenborden, lampenkappen etc. Het flexibele verlengstuk van 64,5 cm is handig om nog verder en hoger te kunnen stofzuigen en met de auto-adapter kunt u uw Invictus One in de auto laten om hem altijd en overal te kunnen gebruiken.

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads