Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

Garden Heater

3-in-1 elektrische buitenverwarmer

Unieke combinatie van warmte, verlichting en muziek  1. Heerlijke warmte, elektrisch, veilig en stil

  2. Sfeervolle verlichting: 3 kleuren, kaarslicht, vast of bewegend

  3. Muzikale omlijsting: uw favoriete muziek via de bluetoothspeaker

  4. Veilig: verzwaarde RVS basis met kantelbeveiliging

  5. Makkelijk: inclusief afstandsbediening

  6. Kortom: dé sfeermaker op terras, patio, veranda, balkon etc.!Status: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

 199,00  159,00

Productomschrijving

Bekijk hier het fragment terug over de Garden Heater in Business Class van zondag 2 mei:

 

We verlangen allemaal naar een zomer waarin we heerlijk lang van ons balkon, terras en tuin kunnen genieten. Zover is het echter nog niet. Bovendien koelt het in Nederland aan het einde van de dag altijd behoorlijk af. Om toch zoveel mogelijk buiten te kunnen genieten heb ik een oplossing: de Garden Heater. Deze 3-in-1 elektrische verwarmer combineert muziek, verlichting en warmte in één stijlvolle unit. Om vanaf de lente tot diep in de nazomer plezier van te hebben!

Het 1500W krachtige halogeen verwarmingselement omhult u met comfortabele warmte. Vanaf uw telefoon of tablet kunt u uw favoriete muziek via de ingebouwde bluetoothspeaker afspelen. Met de afstandsbediening bepaalt u de sfeer van kaarslicht tot en met ledverlichting die in 4 kleuren met de muziek mee kan deinen. U kunt het licht ook van de ene in andere kleuren laten overgaan.

Gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik
De Garden Heater is licht van gewicht en hij functioneert fluisterstil. Hij is onderhoudsvrij én veilig in gebruik. Met de afstandsbediening kunt u licht, geluid en kleuren bedienen zonder dat u op hoeft te staan.

Het verwarmingselement is omhuld met een beschermend, cool touch, roestvrij en zwart gekleurd gaaswerk. De basis van de heater is gemaakt van roestvrijstaal, aluminium en verzwaard uitgevoerd, waardoor hij ‘als een huis’ staat. Hij is ook nog eens voorzien van een kantelbeveiliging. Tot slot, u kunt gewoon uw tuin blijven sproeien want de Garden Heater is waterbestendig!

Echt, de Garden Heater is een aanwinst voor uw balkon, terras en tuin! Een must-have!

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads