Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

DR-HO’S Neck Pain Pro

Effectieve pijnverlichting voor nek en schouders

Gepatenteerd en beproefd medisch hulpmiddel  1. Ontspant en verlicht pijn in spieren van nek en schouders en hoofd

  2. Verbetert bloedcirculatie en slaapkwaliteit

  3. Naar wens instelbare massage-intensiteit & keuze uit drie programma’s en tijdsduur

  4. Draadloos, met afstandsbediening

  5. Met pads voor pijnbestrijding in andere lichaamszones als lage rug, elleboog, pols, knieën etc.

Status: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

 199,00  179,00
Dr. Ho

Productomschrijving

Bekijk hier het fragment van het item in BusinessClass van zondag 12 september. 

 

Dit innovatieve nekkussen van DR-HO’Sis na jarenlange ontwikkeling tot stand gekomen en vormt een prachtige aanvulling op de reeds bestaande productenrange van professionele massagesystemen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de bloed- en vochtcirculatie in uw lichaam verbetert én pijnklachten verlicht.

De Neck Pain Pro werkt op basis van welbekende TENS* therapie; uw huid en spieren worden door stroom geprikkeld wat pijnstilling en doorstroming bevordert. Dat is heel fijn als u last heeft van uw nek en/of schouders, hoofdpijnen, chronische pijnklachten of spierpijn, maar natuurlijk ook gewoon voor een ontspannende massage.

Met het comfortabele nekkussen kunt u op ieder gewenst moment, thuis of op reis, een verlichtende massage nemen. Met de afstandsbediening kunt u de intensiteit, TENS-frequentie en massageduur instellen en vervolgens zonder omkijken relaxen! U zult er baat bij hebben!

De set komt ook met een aantal in grootte variërende pads voor massage van en pijnverlichting in zones als uw lage rug, armen, elleboog, pols, heupen, knieën, enkels etc. En niet alleen voor pijnklachten, maar ook voor het behandelen van zogenoemde ‘rusteloze benen’, sportblessures en het tegengaan van vermoeidheid en/of zwellingen is het effectief. Daarnaast is het ook geschikt om pijn veroorzaakt door een golferselleboog, tennisarm en ischias te behandelen.

Werkt op 2 AAA-batterijen, niet meegeleverd.

*TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie dat pijnsignalen naar uw hersenen beperkt door middel van kleine elektrische pulsen. Daarnaast stimuleert het de productie van endorfine, wat op een natuurlijke manier pijn wegneemt. Ook de bloedcirculatie wordt verbeterd. TENS werkt dus pijn verlichtend en wordt veel in fysiotherapie als behandeling ingezet.

*TENS is een bewezen veilige behandeling en heeft geen bijwerkingen, maar wordt afgeraden als u zwanger bent of een huidaandoening, pacemaker, hartklachten of hartritmestoornissen heeft.

Dr. Michael Ho startte zijn bedrijf ruim 30 jaar geleden. Daarvoor werkte hij bij NASA en behaalde hij diploma’s op het gebied van acupunctuur en fysiotherapie. In zijn praktijk in Toronto, Canada, ontdekte hij dat veel patiënten dezelfde pijnklachten hadden en bij herhaalde massages gebaat waren. Dat bracht hem op het idee om een massageapparaat te ontwikkelen waarmee zij thuis op een voor hen geschikt moment de massage konden ondergaan. Het viel DR-HO’S op dat men niet alleen veel baat had bij zijn massageapparaat, maar tegelijkertijd flink aan medische kosten bespaarde, waarna hij besloot meer producten te ontwikkelen. De Circulation Promotor is de meest bekende en ook in Nederland een veelgebruikte oplossing. Anno 2019 heeft DR-HO’S al meer dan 4 miljoen apparaten verkocht in Canada. Een op de 10 inwoners (op een aantal van 35 miljoen!) heeft een DR-HO’S product in huis! Zijn producten worden in meer dan 40 landen verkocht en hij heeft zelf fabrieken in China waar hij zelf 6 maanden per bij het productieproces jaar betrokken is om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Hij demonstreert zijn TENS-apparaten in meer dan 100 liveshows per jaar op alle grote televisiezenders in onder andere China, Amerika en Mexico.

Let op: dit hulpmiddel mag niet gebruikt worden door baby's, kleine kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een pacemaker en epileptici. Lees voor het gebruik de handleiding zorgvuldig door. Raadpleeg uw arts bij vragen.

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads