Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

Compact Cook Elite

Multifunctionele kokende keukenmachine

Met 4 automatische functies en 30 programma’s  1. Culinair koken, samen met 1 apparaat!

  2. Incl. kleurrijk kookboek met heerlijke recepten.

  3. Automatische functies voor hakken, sudderen en stomen en pulseren.

  4. Automatische programma’s voor o.a. soepen, sauzen, risotto, aanbraden, nagerechten, deegsoorten, pasta’s, smelten, beslag, kloppen, yoghurt, sorbets etc.

  5. Geschikt voor een- en meerpersoonshuishoudens.

  6. Inhoud van de kom 2L, temperatuur instelbaar tot 120°C, kooktijd tot 90 min. en snelheid naar keuze.

  7. Incl. programma voor warmhouden c.q. opwarmen en zelfreiniging.


Status: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

 249,00  199,00
Compact Cook

Productomschrijving

Bekijk hier de uitzending van Manons Keuze bij Business Class op 9 februari

Zie hoe gevarieerd en makkelijk u met Compact Cook kunt koken: klik hier voor de video

In het najaar van 2019, ’t was tijdens beurs in San Diego, vertelde een Franse zakenrelatie me over een super populair product in Frankrijk: de Compact Cook. “Je kunt er alles in maken, van risotto tot ijs, van taarten tot een Boeuf bourguignon, van brood tot een quiche”, zei ze. Ik dacht meteen ‘dat is handig! En die Fransen weten wel van culinair koken, en één apparaat betekent ook weinig gedoe en weinig afwas’. Ik wilde wel weten hoe het eruit ziet want in een groot en zwaar apparaat op mijn aanrecht heb ik geen zin. Ik was blij verrast door het stijlvolle ontwerp! En het gebruiksgemak. En het receptenboek. Nu, een paar maanden later, vind ik het leuk deze multifunctionele keukenvriend te introduceren.

Wat is het?
Het is een slowcooker, braadpan, soepmaker, blender, deegkom, schaaf- en hakmachine, stomer, mixer, rijstkoker, yoghurtmaker en zelfs een ijsmaker; alles in één compacte keukenmachine, die dus kan koken.

Voor wie?
Voor iedereen die van koken houdt, die het gezond, vers & zélf wil maken, van voorgerechten tot en met desserts. Van hete soepen tot en met ijskoude sorbets. Voor maaltijden tot en met feestelijke aangelegenheden.

Makkelijk?
Ja, met 1 druk bedient u de standaard aanwezige functies en met 1 draaiknop maakt u gebruik van 30 programma’s. U kunt ook handmatig de tijd, temperatuur en snelheid instellen. Tussentijds roeren is niet nodig. De Compact Cook roert wanneer dat nodig is voor een gelijkmatige bereiding of garing van het gerecht.

Het kleurrijke receptenboek wijst u de weg bij het bereiden van een keur aan heerlijke gerechten. Door deze te maken raakt u geoefend in het koken met de Compact Cook en zult u gaandeweg eigen creaties gaan ontdekken en uzelf en anderen verdergaand verrassen met culinaire hoogstandjes.

In de gebruiksaanwijzing vindt u alle informatie over de gebruiksmogelijkheden en wordt nog eens duidelijk voor ca. 70 gerechten de bereidingswijze toegelicht.

Ook schoonmaken is eenvoudig. U hoeft niet allerlei verschillende pannen af te wassen, slechts de RVS kom en de accessoires.

Culinair veelzijdig, wat kunt u maken?
Eigenlijk alles. Voor- en bereiding vindt plaats in één en dezelfde RVS kom, met behulp van een paar accessoires: een kookmand, kruismes, een mixmes en/of garde. Voor hapjes, gerechten, deegwaren en dranken in de meest brede context.
Kook groente en sauzen, stoof kip- of rundvleesgerechten, kook rijst, pasta’s, aardappelen en purees, risotto of maak deeg voor brood, pizza, pannenkoeken, beignets, taart, cakes, koekjes. Lekkernijen als roomsoesjes, meringue(taart), vla, wafels, banketbakkersroom... Maak gladde of gepureerde soepen, coole smoothies, yoghurt en ijs/sorbets etc. Allemaal zelf, thuis en vers!

Optioneel te bestellen:

Compact Cook XXL Stoomset
maakt van de Compact Cook een heuse stoomkoker
- gezond
- capaciteit van maar liefst 3,5 liter
- koken op 2 lagen (of zelfs 3 in combinatie met de kom van de Compact Cook

Compact Cook Rasp-/schaafset (must-have accessoire)
maakt de Compact Cook nog completer
- schaven of raspen direct in de kom
- supersnel en hygiënisch
- bespaart tijd, ruimte en afwas
- bespaart een aparte hakmachine/-molen

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads