Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

Calming Comfort gewichtsdeken - Voordeelset 2 stuks

2de deken met 50% korting

Voor ontspanning & rust  1. Fijn voor lichaam en geest

  2. Voelt als een omhelzing

  3. Beide zijden streelzacht pluche

  4. Keuze uit 2 maten en uitvoeringen

  5. Hoeslaken beschikbaar

Status Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

* Verplichte velden

Slechts:  119,90
Calming Comfort

Productomschrijving

Voelt u zich onrustig, rusteloos, of gewoon onbehaaglijk? Slaapt u moeilijk? Het kan soms diep in het lijf en in het hoofd zitten. Waar vindt u dan écht rust? Het antwoord is verrassend!

Probeer de originele Calming Comfort Weighted Blanket. Deze gewichtsdeken heeft massa en geeft subtiele druk op het lichaam. Die voelt u op uw lichaam. Als een aangename aanraking, als een stevige omhelzing eigenlijk, met ‘n positief effect op lichaam & geest. Hij helpt u beter te slapen en dieper te ontspannen. Uw lichaam krijgt rust en uw geest een veilig, geborgen gevoel. Dat maakt het leven fijner!

U kent vast het effect van een massage of een innige omhelzing Door die prettige aanraking maken de hersenen gelukshormonen aan, melatonine en serotonine, en daarnaast wordt het gehalte van het stresshormoon cortisol verlaagd. Zo kan het lichaam omschakelen naar een staat van ontspanning en rust.

Het gewicht en de subtiele druk die deze gewichtsdeken uitoefent, doen hetzelfde. Ideaal dus voor als u de ontspanning zoekt, de rust om sneller in te slapen en gedurende de nacht rustiger en beter te slapen. We weten allemaal hoe belangrijk goede nachtrust is!

Naast de lichte druk die de deken uitoefent is er nog iets. De deken heeft aan beide zijden heerlijke, streelzachte pluche. Dus: én aangename aanraking en tegelijk fluweelzacht, met een positief effect!

BELANGRIJK: zorg er bij gebruik door kinderen en ouderen voor dat zij in staat zijn de Calming Comfort indien nodig zelf te verplaatsen.

WAARSCHUWINGEN! 
• Een Weighted Blanket mag uw gezicht niet bedekken. 
• Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 5 jaar, personen die minder dan 45 kilogram wegen en huisdieren. 
• Overleg met uw arts of zorgverlener indien u een zwakke gezondheid of medische aandoening heeft. Maakt u zich zorgen of heeft u vragen over uw gezondheid of medische aandoening, raadpleeg dan uw arts of andere zorgverlener voor advies.

Verkrijgbaar in 2 maten en 2 varianten
De Calming Comfort gewichtsdeken is verkrijgbaar in de maten 152x104cm en 190,5x127cm. De maat 190,5x127cm is bovendien ook verkrijgbaar in een omkeerbare variant met een verkoelende werking. 

Voordeelprijs voor een set van 2:
Wilt u graag 2 Calming Comfort verzwaringsdekens bestellen? Dan profiteert u van 50% korting op de tweede deken! U heeft de keuze uit 6 maatcombinaties:
- 2x 152x104cm
- 2x 190,5x127cm
- 2x 190,5x127cm omkeerbaar
- 152x104cm + 190,5x127cm
- 152x104cm + 190,5x127cm omkeerbaar
- 190,5x127cm + 190,5x127cm omkeerbaar

Optioneel bij te bestellen: hoeslaken
Voor de maat 190,5cmx127cm kunt een 100% katoenen hoeslaken meebestellen. Door het gebruik van het hoeslaken kunt u de deken desgewenst als dekbed gebruiken. Klemmetjes aan de binnenzijde van de hoes houden de verzwaringsdeken op zijn plaats. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine.

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads