Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

Calming Comfort Cooling

Ontspant, geeft rust & houdt koel

Voor een verbeterde nachtrust en minder stress  1. Fijn voor lichaam en geest

  2. Helpt te relaxen en dieper te slapen

  3. Ene zijde heerlijk zachte pluche

  4. andere zijde verkoelend tijk (katoen met bamboo)

  5. Hoeslaken beschikbaarStatus: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Slechts:  129,95
Calming Comfort

Productomschrijving

Calming ComfortCooling
Incl. verkoelend tijk van katoen met bamboo, ideaal voor als u het ’s nachts warm krijgt + beter wilt ontspannen en dieper slapen.

De Calming ComfortCooling gewichtsdeken biedt met 2 verschillende zijden uitkomst. De ene kant is van heerlijk zacht pluche; het tijk van de andere zijde bestaat uit geweven katoen met bamboo om u de hele nacht een verkoelend effect te geven. Verder is hij precies hetzelfde als de Calming Comfort Original: hij is quilt geweven en in die vakjes zitten glazen microkorrels die de deken massa geven waardoor hij subtiele en gelijkmatig druk op het lichaam geeft. Dat ervaart uw lichaam als een aangename aanraking, eigenlijk als een stevige omhelzing.

Slaapt u moeilijk? Ligt u te woelen, bent u onrustig, rusteloos? Heeft u last van stress of depressie? Het kan soms diep in het lijf en in het hoofd zitten. We weten allemaal hoe belangrijk goede nachtrust is voor uw mentale en fysieke gesteldheid. De Calming ComfortCooling  helpt u sneller in te slapen, beter te slapen en dieper te ontspannen. Uw lichaam krijgt rust en uw geest een veilig, geborgen gevoel. Dat maakt het leven fijner!

Denk aanhet effect dat een massage of een innige omhelzing geeft. Door die prettige aanraking maken de hersenen gelukshormonen aan, melatonine en serotonine, en daarnaast wordt het gehalte van het stresshormoon cortisol verlaagd. Zo kan het lichaam omschakelen naar een staat van ontspanning en rust.

Verkrijgbaar in 2 maten en 2 varianten:
De Calming ComfortCooling is verkrijgbaar in de maat 190,5 x127 cm (en met hoeslaken).
De traditionele Calming Comfort verzwaringsdeken is verkrijgbaar in de maten 152 x 104 cm (heerlijk voor op de bank of in een stoel) en 190,5 x 127 cm.

TIP: hoeslaken waardevolle aanvulling
Voor de maat 190,5 x 127 cm kunt een 100% katoenen hoeslaken meebestellen. Met het hoeslaken kunt u de deken schoonhouden en hem desgewenst als dekbed gebruiken. Klemmetjes aan de binnenzijde van de hoes houden de verzwaringsdeken op zijn plaats. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine.

 

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads