Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

Felman® Multi Layer Kussen

Aan 2 zijden beslaapbaar

  1. Bepaal uw eigen comfort

  2. 3 type lagen foam: Soft Elastic Memory foam, Hybrid Lukewarm foam en Hyper Fresh Super Soft Open-cell foam

  3. Geschikt voor buik/zij- en rugslapers

  4. Nooit meer te warm of te koud door ongekende temperatuurregulatie

  5. Geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid

  6. Europees product


Status: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Slechts:  69,00
Felman

Productomschrijving

Hét kussen onder uw hoofd.
Een koeler of juist warmer kussen is de helft van een prettig slaapklimaat.

Bepaal uw eigen comfort
Het veelvuldig onderscheiden Felman® Multi Layer kussen, met een hoes van organisch bio katoen en 3 luxe foamlagen, is zo gemaakt dat u zelf kunt bepalen of u zachter of steviger wilt liggen. Hij is dus uitermate geschikt voor alle type slapers omdat het kussen aan 2 kanten kan worden beslapen.

De opbouw van het Felman® Multi Layer kussen van 12 cm bestaat uit 3 lagen:
1. De zachte luxe comfort kant bestaat uit 4,5 cm Soft Elastic Memory foam.  Dit is een drukverlagend en zacht traagschuim met open celstructuur. Dit materiaal wordt vaak geadviseerd in de medische sector voor mensen met nek- en hoofdpijn.
2. De middenlaag bestaat uit 3 cm Hybrid Lukewarm foam en zorgt voor de juiste steun en comfort. Door de flexibiliteit en zeer open celstructuur krijgt u aan alle twee de kanten de juiste ondersteuning.
3. De stevige kant bestaat uit 4,5 cm Hyper Fresh Super Soft Open-cell foam. Dit materiaal zorgt voor een goede luchtventilatie en een heerlijke stevige ondersteuning van uw hoofd en nek.

De hoes van het kussen bestaat uit organisch bio katoen gemaakt van 40% katoen en 60% polyester. Daarnaast zijn alle materialen antiallergisch en antibacterieel behandeld, en is het kussen geschikt voor de meest gevoelige huid.

Door de open celstructuren van de kussenhoes en de 3 foamlagen heeft het Felman® Multi Layer kussen een ongekende temperatuur regulatie, waardoor er geen ongewenste vochtopslag ontstaat. Dit biedt extra natuurlijke luxe, luchtcirculatie en fris slapen. Het verhoogt uw persoonlijke comfort en biedt onmiddellijke ergonomische drukverlichting voor uw hoofd en nek.

 

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads