Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

DR. HO'S Circulation Promoter

Thuismassage o.b.v. TENS-therapie

Verlicht pijnklachten en verbetert (bloed)circulatie.  1. TENS-therapie waar en wanneer u wil.

  2. Tijd- en kostenefficiënt + effectief.

  3. Incl. voetmassageplateau om de doorbloeding in uw benen te stimuleren en dat energieke gevoel (terug) te krijgen.

  4. Incl. 8 pads in verschillende formaten voor het behandelen van specifieke plekken op rug, armen of benen.

  5. Incl. handig etui voor op reis.

  6. Medical device. Veilig thuis te gebruiken!Status: Op voorraad

Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Slechts:  129,00
Dr. Ho

Productomschrijving

Maak kennis met de Circulation Promotor van Dr. Ho, het professionele massagesysteem waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de bloed- en vochtcirculatie in uw lichaam verbetert én pijnklachten verlicht. Het werkt op basis van TENS* (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie); uw huid en spieren worden door stroom geprikkeld wat pijnstilling en doorstroming bevordert. Dat is heel fijn als u last heeft van uw nek, schouders, rug, armen, benen of voeten. En niet alleen voor pijnklachten, maar ook voor het behandelen van zogenoemde ‘rusteloze benen’, sportblessures en het tegengaan van vermoeidheid en/of zwellingen is het effectief.

Met dit complete apparaat kunt u wanneer ú dat nodig heeft, thuis of op reis, een verlichtende massage nemen. Via de afstandsbediening kunt u makkelijk de intensiteit, TENS-frequentie en massageduur instellen en vervolgens zonder omkijken relaxen! U zult er baat bij hebben!

*TENS is een bewezen veilige behandeling en heeft geen bijwerkingen, maar wordt afgeraden als u zwanger bent of een huidaandoening, pacemaker, hartklachten of hartritmestoornissen heeft.

Dr. Michael Ho startte zijn bedrijf ruim 30 jaar geleden. Daarvoor werkte hij bij NASA en behaalde hij diploma’s op het gebied van acupunctuur en fysiotherapie. In zijn praktijk in Toronto, Canada, ontdekte hij dat veel patiënten dezelfde pijnklachten hadden en bij herhaalde massages gebaat waren. Dat bracht hem op het idee om een massageapparaat te ontwikkelen waarmee zij thuis op een voor hen geschikt moment de massage konden ondergaan. Het viel Dr. Ho op dat men niet alleen veel baat had bij zijn massageapparaat, maar tegelijkertijd flink aan medische kosten bespaarde, waarna hij besloot meer producten te ontwikkelen. De Circulation Promotor is de meest bekende. Anno 2019 heeft Dr. Ho al meer dan 4 miljoen apparaten verkocht in Canada op een aantal van 35 miljoen inwoners en worden zijn producten in meer dan 40 landen verkocht. Hij heeft fabrieken in China en is daar 6 maanden per jaar betrokken bij het productieproces om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Hij demonstreert zijn TENS-apparaten in meer dan 100 liveshows per jaar op alle grote televisiezenders in onder andere China, Amerika en Mexico. Nu verovert hij Europa!

Werkt op 2 AAA-batterijen, niet meegeleverd.

Inhoud pakket

Specificaties

Downloads