Telefonisch bestellen? Bel: 0900 - 5150000 (lokaal tarief)

> Betaalmethodes
> Verkoopprijzen

Betaalmethodes

Voor het betalen van uw bestelling via onze website kunt u kiezen voor de betaalmethodes:

  • AfterPay (achteraf betalen met een digitale acceptgiro)
  • Betalen in termijnen (gespreid betalen)
  • iDEAL 
  • CreditCard (MasterCard, Maestro, Visa)


Kijk hieronder voor een toelichting per betaalmethode.

Hoe betaal ik via AfterPay (digitale acceptgiro)?
Met een digitale acceptgiro betaalt u uw online bestelling via AfterPay. AfterPay voert voor Manonskeuze.nl het volledige achteraf-betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Wanneer u voor de eerste keer betaalt via AfterPay, kunt u op www.manonskeuze.nl tot een bedrag van € 200,00 gebruik maken van de mogelijkheid te betalen met een digitale acceptgiro.

Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 450,00. Kiest u voor de betaalmethode AfterPay, dan heeft u vanaf de uitlevering van uw bestelling, 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen volgens een andere betaalmethode. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let op: u voldoet de betaling van uw AfterPay acceptgiro niet direct aan Manonskeuze.nl, maar via de rekeninggegevens die in de digitale rekening benoemd zijn. U kunt de betaling direct voldoen via de link naar iDEAL of via internetbankieren (via de site van uw bank of de app op uw mobiele telefoon).

Hoe betaal ik in termijnen? (Gespreid betalen)
Heeft uw bestelling een waarde van € 100,00 of meer, met een maximum van € 450,00? Dan verschijnt in het afrekenproces de optie 'Gespreid betalen'. Met deze optie heeft u de mogelijkheid om uw betaling in 4 termijnen te voldoen. Iedere termijn bedraagt 25% van het totale orderbedrag. U ontvangt hiervoor per e-mail bericht. Het bericht bevat een link waarmee u de betaling kunt voldoen via iDeal. Uw order wordt naar u verstuurd zodra u de eerste termijn voldaan heeft. De drie volgende termijnen volgen elkaar steeds na 30 dagen op. Indien u de eerste termijn niet tijdig betaalt, nadat u hiervoor een herinnering heeft ontvangen, wordt uw order geannuleerd.

Hoe betaal ik via iDEAL?
Met iDEAL betaalt u veilig online via uw eigen bank. Dat betekent dat u het aankoopbedrag direct bij het plaatsen van de bestelling betaalt.

Zo werkt het:
1. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.
2. U maakt uw bestelling en deze wordt zichtbaar in het winkelmandje. U kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL.
3. U wordt doorgeleid naar uw eigen internetbankierenomgeving, waar uw betaling klaarstaat. U vult de ontbrekende gegevens in en geeft opdracht tot betaling.
4. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Manonskeuze krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om de bestelling af te ronden. Dit is belangrijk voor een goede verwerking van uw bestelling.

Hoe betaal ik met mijn Creditcard?
Uw kunt uw bestelling bij Manonskeuze betalen met uw creditcard (MasterCard, Maestro of VISA): vermeld alstublieft het nummer en de geldigheidsduur van uw creditcard. Let ook op de CVC code (de laatste 3 cijfers achterop de creditcard) die u dient te vermelden. Uw creditcardgegevens worden niet opgeslagen.

Voor welke betalingsmogelijkheden worden extra kosten berekend?
Voor het plaatsen van een online bestelling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Verkoopprijzen
Alle getoonde verkoopprijzen op onze website zijn inclusief BTW.